Street photography

Wanneer ik onderweg ben tijdens opdrachten heb ik mijn camera altijd vlakbij me. Op de fiets, te voet in mijn handen, en op de bijrijdersstoel zul je me vrijwel altijd een camera zien. Altijd klaar om iets te documenteren. Ik hou ervan om het gewone leven vast te leggen in al haar schoonheid. Maar ook contrasten, grappige onderwerpen en onverwachte ontmoetingen. Deze foto’s worden allemaal gebundeld in mijn aankomende boek. Limited editions worden soms te koop aangeboden via mijn webshop.

When I am on the road during assignments, I always have my camera close to me. On the bike, on foot in my hands, and in the passenger seat you will almost always see a camera, always ready to document something interesting. I love to capture ordinary life in all its beauty, contrasts, funny subjects and unexpected encounters. These photos will all be bundled in my upcoming book, and limited editions are sometimes offered for sale through my webshop.