Robin Looy concert fotograaf trouwfotograaf stichting no guts no Glory

2000 Euro voor Stichting No Guts No Glory

Gisteren ging ik langs op het gloednieuwe kantoor van Stichting No Guts No Glory. Wat een prachtige werkplek is dit geworden, een plek waar heel wat mooie dingen gedaan gaan worden. Ik kwam er een foto van de Foto Fighters brengen die in het kantoor opgehangen gaat worden. Een foto die ik geschoten heb op Rock Werchter en die veel voor eigenaresse Ellen betekend. Deze foto en nog vele andere bied ik te koop aan via instagram op mijn speciale pagina Het Portret Project. Hier kun je live foto’s kopen die ik heb gemaakt op concerten en festivals maar ook unieke gesigneerde items en portretten die door artiesten gesigneerd zijn. Dit zal een lang lopend project zijn, en gisteren kon ik de eerste cheque van 2000 euro overhandigen aan de stichting (waar ik inmiddels ook vrijwilliger van ben). Kijk voor meer informatie op www.stichtingngng.nl