queens of the Stone Age Amsterdam 2023 Robin Looy foto photo

Queens of the Stone Age in Amsterdam Ziggo Dome

Afgelopen week stonden de Queens of the Stone Age in Ziggo Dome Amsterdam. Ik reisde naar het podium af om de band te fotograferen voor Lust for Life Magazine. Ik heb de band al een aantal keer gezien en gefotografeerd dus wist wel een beetje wat ik kon verwachten. Zoals gewoonlijk wilde Josh Homme geen fotografen voor zijn neus hebben. We moesten dus een kant van het podium kiezen en daar achter het lijntje op de grond blijven staan. Wel mochten we heen en weer lopen. Geen enkel probleem wat mij betreft, want recht van voor maak je toch geen mooie foto’s. Vaak zal de microfoon dan voor het gezicht te zien zijn, en kun je de zanger niet goed fotograferen. Na 3 nummers had ik hele toffe foto’s en moesten wij als fotografen de zaal weer verlaten. Maaaaaaaar ik verliet de zaal niet alleen met foto’s, ook met een gesigneerde LP. Omdat ik een veiling opgezet heb voor Stichting No Guts No Glory (waar ik ook als vrijwilliger werk) wilde de band wel iets doneren. Via MOJO is dit mogelijk gemaakt en vanaf nu is dat album incl. foto te koop via www.instagram.com/hetportretproject.