foto concert Marillion Tivoli Utrecht 2023 concertfotograaf Robin Looy

Foto’s Marillion in Tivoli Utrecht

Gister was ik uitgenodigd om Marillion te fotograferen in de prachtige zaal van Tivoli. Ik mocht voor de verandering weer eens een keer de hele show fotograferen. Dat gebeurd niet vaak meer, want wij concertfotografen mogen meestal maar 3 nummers blijven. De band had er duidelijk zin in, en wisten meteen de sfeer er goed in te krijgen. Wat een geweldige muzikanten, en wat een prachtig bombastisch begin: kippenvel. Qua fotografie was het een uitdaging. Geen fronstage, dus ik moest me door de zaal begeven. Beneden kon je vergeten, want daar was het propvol, en dus moest ik me over de balkons gaan bewegen. Voordeel is wel dat je daardoor veel verschillende standpunten krijgt. De foto’s zijn te zien bij Lust for Life magazine, en op mijn instagram pagina: Bandphotographer. Er zal ook een foto te koop komen voor Stichting No Guts No Glory via Het Portret Project.