afscheidsfotograaf-uitvaart-fotografie-begrafenis

Afscheidsfotograaf

Ik leg niet alleen maar de leuke en mooie dingen van het leven vast, zoals festivals, concerten en bruiloften. Ook komen de minder leuke dingen regelmatig aan bod. Zo ben ik al een aantal jaren actief als afscheidsfotograaf. De manier van werken, benadering en fotografie is zo anders dan in mijn andere vakgebieden, maar ook dat geeft erg veel voldoening. Ik geef de familie iets tastbaars, iets om op terug te kijken. De uitvaart beleef je vaak in een roes, waarbij heel veel details verloren gaan. Juist deze details zijn vaak erg belangrijk voor degene die achterblijven. Ik begeef mezelf tussen de mensen zonder op te vallen, zonder een geluid te maken. Uiteindelijk krijgt de familie een mooi pakket thuisgestuurd met daarin alle foto’s , bewerkt aangeleverd. Willen jullie meer informatie, of wellicht wat voorbeelden zien. Dan stuur ik jullie graag door naar www.begrafenisfotografie.eu