bekende concert en trouw fotograaf robin looy uit Nederland

Welkom in 2024 allemaal!

Een nieuw jaar brengt nieuwe kansen, frisse avonturen en een overvolle planning met zich mee. Iedereen koestert zijn of haar goede voornemens voor het komende jaar, maar persoonlijk heb ik er niet echt specifieke. Wat ik wel van plan ben, is minder tijd doorbrengen op sociale media. In plaats daarvan wil ik mij opnieuw volledig inzetten als vrijwilliger voor Stichting No Guts No Glory.

Ik zal mijn rol als fotograaf voor de stichting weer oppakken en werken aan mijn eigen project, “Het Portret Project”. Hierbij leg ik bekende mensen vast en veiling ik de foto’s op mijn Instagram-pagina ten behoeve van het goede doel. Deze foto’s worden onderscheiden door de handtekening van de geportretteerde, waardoor ze uniek zijn. Daarnaast zal ik live foto’s veilen van concerten waar ik als fotograaf actief ben geweest.

Verder neem ik me voor om mijn website regelmatig bij te werken met nieuwe foto’s en een blog. Bovendien staat er een webshop op de planning, en wil ik opnieuw beginnen met het creëren van kunstwerken. Uiteraard zal ik ook in 2024 weer actief zijn op het gebied van bruiloften. Als trouwfotograaf ben ik al behoorlijk volgeboekt, maar er is nog ruimte voor meer bruidsparen. Daarnaast ben ik al bezig met de planning voor 2025. Het belooft een prachtig jaar te worden, en ik kijk er enorm naar uit!

Boek mij als trouwfotograaf op www.bruiloftfotografie.eu
Bekijk mijn actie voor het goede doel hier www.instagram.com/hetportretproject