Music Photography

Ik ben werkzaam als concert en evenement fotograaf sinds 2002. In al die jaren heb ik heel wat legendarische acts voor mijn lens gekregen zoals:Metallica – Iron Maiden – Guns and Roses – Sting – Coldplay – Pearl Jam – Red Hot Chili Peppers – Rod Stewart – Kiss…….
Mocht je interesse hebben om een foto te kopen, of te willen gebruiken voor publicatie, neem dan contact met me op.

I have been working as a concert and event photographer since 2002 and in all those years I have seen many legendary acts in front of my lens such as: Metallica – Iron Maiden – Guns and Roses – Sting – Coldplay – Pearl Jam – Red Hot Chili Peppers – Rod Stewart – Kiss…….
If you are interested in buying a photo, or if you want to use it for publication, please contact me.

Gallery

Een kleine greep uit mijn archief, omdat ik onmogelijk alle gefotografeerde acts sinds 2002 hier kan plaatsen.

A small selection from my archive, because it is impossible for me to show you all the acts that have been photographed since 2002 on this page.